RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kult romskip-spill til mobilen

Sist oppdatert:
Det koster for mye, men skytespillet «Axion Space» er godt og underholdende.

«Axion Space» er et gammelt arkadespill i romskyter-kategorien. Det er et av disse du aldri går lei, og blir helt opphengt i å klare enda et brett - selv om all action består i å klikke på en knapp og skyte ned så mange romskip du klarer.

«Axion Space» har en fornuftig stigende vanskelighetsgrad utover i brettene. Heldigvis får du både liv og andre bonuser på din vei gjennom vakuumet. Eneste problemet er at du ikke kan lagre underveis.

Romspillet er et såkalt premiumspill. Det vil si det koster rundt 50 kroner, og skal være bedre enn de vanlige mobilspillene til 30 kroner.

«Axion Space» er et godt «vanlig» mobilspill, men er definitvt ikke verdt prisøkningen på nesten 67%. Da kan du heller holde deg til minst like gode spill til 30 kroner isteden.

Når det er sagt, flyter spillet «Axion Space» veldig bra. Jeg opplevde ingen tregheter med tastene ved tunge skuddserier, eller at romskipet mitt ikke reagerte kjapt nok. Du kan dessuten fly over hele skjermen, og ikke bare holde deg til bunnen av spillbrettet, som ofte er vanlig med slike spill.

Spillet er lastet ned via gprs fra wap.eurobate.com, og testet på en Nokia 7250i.

Annonse:
Du finner alle javaspillene du trenger på www.micromania.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere