RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunne blitt halshugd

Foto: Janne G. Sørgulen/Bygdanytt
Sist oppdatert:
En stålstreng på tvers av veien holdt på å kappe hodet av Mari Gjellesvik da hun kom kjørende på moped.

(iBergen.no) 18 år gamle Mari Gjellesvik hadde englevakt. Da hun natt til lørdag kom kjørende på mopeden sin ved Høgatun i Indre Arna merket hun plutselig noe som traff halsen, skriver Bygdanytt.

Festet i to stolper
Mopedisten så ikke stålstrengen som var festet i en stolpe på den ene siden av veien, strukket over veibanen og surret rundt et hagegjerde på andre siden. Den traff halsen hennes og hun falt i bakken med et smell. Da hun kom til seg selv fant hun ståltråden som hadde løsnet fra den ene stolpen.

Selv mener hun at hun ble reddet av at tråden løsnet. Hun kom fra det med noen skrubbsår og tre merker etter strengen på halsen.

- Tar det svært alvorlig
Politiet i Arna og Åsane vurderer om saken kan klassifiseres som drapsforsøk.

- Det vil vi se når vi eventuelt finner gjerningspersonene om de vil bli siktet for drapsforsøk, men det vet vi ikke ennå. Det er iallefall ikke en morostrek, dette her. Vi tar det veldig alvorlig, for her kunne det gått skikkelig galt. Fornærmede kunne ha knekket nakken eller knust strupehodet, sier politiinspektør Magnus Stub Nilsen til iBergen.no.

- Kunne ha blitt drept
På legevakten i Arna var legen sjokkert over hendelsen, ifølge Maris mor, Solveig Gjellesvik.

- En kan begynne å lure på hvilke for intensjoner de som satte opp strengen hadde. Inne på legevakten, sa legen at dette var noe av det verste han hadde sett. Han mente hun hadde vært utrolig heldig. Hadde strengen truffet lenger oppe, kunne nakken ha knekket og hun hadde endt i rullestol. I verste fall kunne hun ha blitt drept, sier Gjellesvik til Bygdanytt.

Foreløpig har politiet ingen mistenkte, men oppfordrer publikum til å komme med tips på telefon 02800 eller 55 25 55 00.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere