RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunne du hatt sex hver dag?

SEX I GAVE: En kvinne i 40-årene ga sin mann i bursdagsgave sex hver dag. Sånt blir det både bok og reaksjoner av.
SEX I GAVE: En kvinne i 40-årene ga sin mann i bursdagsgave sex hver dag. Sånt blir det både bok og reaksjoner av. (Shutterstock)
Sist oppdatert:
En mann fikk tidenes bursdagspresang - kona lovte sex hver eneste dag i ett år.

(SIDE2): Amerikanske Charla klarte ikke finne på en god bursdagsgave til mannen sin da han fylte 40 år. Han har jo alt tenkte hun. Hun ville gaven skulle være original, intim og noe han kom til å huske for resten av livet. Sex hver dag - ja, det må det bli. Men var det gjennomførbart?

Gal?
Venninnene hennes trodde hun var blitt gal - hvorfor i all verdens dager ville hun ha sex med mannen sin daglig?! Så Charla fortalte ingen om gaven før det hadde gått et halvt år, og da kom reaksjonene. Absolutt ingen i vennekretsen trodde det var mulig - og en venninne ba henne innstendig om å ikke fortelle om ideen til hennes mann så han ikke fikk noen ideer selv.

Tidsklemma
De fleste reagerte på tiden - kunne man virkelig ha sex en gang om dagen i ett år? En ting er jo i en uke eller en måned bare for å skryte av at man faktisk klarer det. Tobarnsmoren hadde sine tvil, og både hun og ektemannen Brad trodde ikke det ville være gjennomførbart. Unger og jobb til tross - de ga alt.

Den første kvelden - i det paret ga navnet «Den daglige runddansen» - ble møtt med trøbbel, var da svigerfamilien kom på overnattingsbesøk. Det stoppet dem imidlertid ikke. En gave er tross alt en gave.

28 av 30
Paret skryter ikke på seg hundre prosent suksess i sengehalmen, men tjueåtte av tretti dager i måned hadde de sex. Resultatet har også endt i en bok Charla ga ut i fjor med navnet «365 Nights: A Memoir Of Intimacy». Hun gir ikke detaljer fra soverommet, hun er for anstendig til det, men forteller at selvtilliten økte betraktelig med sengekosen.

- Jeg er ingen «sexkitten». Men hvor mange er vel er det? Det er det som er poenget, forteller hun til Daily Mail.

(Artikkelen fortsetter under bilde)

Mindre sex
Charla og Brad hadde vært gift i ti år da den store bursdagsgaven ble gitt. Sexlivet hadde stagnert kraftig og Charla ville egentlig ikke innrømme det for seg selv en gang. Men noe måtte gjøres. Kvalitet ikke kvantitet var mantraet i mange år. Brad likte ikke gaven med det første, han mente sex skulle være spontant.

- Men vi så på TV før vi la oss og da vi utkjørt. Så det ble så enkelt som å slå av TV og hoppe i det, sier Charla.

Året er omme og sexlivet er tilbake til «normalen» - som betyr en gyllen middelvei fra svært sjelden til ganske ofte.

Les hele historien på Daily Mail.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere