RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunsten å krige

Sist oppdatert:
«World of Warcraft» er som en hipp nattklubb. Det finnes hundrevis av alternativer, men bare ett sted er det riktige.

«World of Warcraft» er en festforestiling de færreste kunne forestille seg. Fra første sekund biter dette massive onlinespillet seg fast. Du skal alltid bare klare ett oppdrag til eller gjøre figuren din bittelitt sterkere.

I motsetning til mange av konkurrentene, er «World of Warcraft» lett å komme inn i. Det tar det ikke mange minuttene før spillet er installert til du rusler rundt i en enorm verden og utfører oppdrag. Du skal gjøre alt fra å redde gamle pergamenter til å rydde bort monstre fra et hellig sted.

Figurmekkingen er en smertefri prosess hvor du velger navn, rase, klasse og kjønn. Og når du går opp et nivå sørger spillet for at ferdighetspoengene blir riktig distribuert. Takket være spillets godt konstruerte brukergrensesnitt er det lett å finne frem informasjon. Ingenting er mer enn to klikk unna.

Selvom spillet er lett å komme inn i, er det komplekst som få. Du har et hav ferdigheter og yrker å velge mellom. Sistnevnte kan du bare ha to av om gangen, så skal du satse på å både kunne flå dyr og lage utstyr av skinnet? Eller vil du heller selge skinnet og lære deg å fiske?

De fleste rollespill av denne typen krever at du investerer enorme mengder tid, men ikke «World of Warcraft». Det byr på underholdning både for dem som spiller en time i ny og ne, og de som planlegger å bunkre seg inne fra og med 11. februar.

Du trenger heller ikke spille sammen med andre. Mange av oppdragene lar seg helt fint utføre på egen hånd, dessuten er det å bare rusle rundt, drepe monstre og se på omgivelsene artig. Du er ikke avhengig av at vennene dine er på for å ha det gøy.

«World of Warcraft» utspiller seg i den enorme fantasiverdenen Azeroth. Omgivelsene inkluderer alt fra imponerende fjellhaller til trivelige skoger og småbyer. Stilen er den samme som i strategispillene, og har du vært borti et eller flere av de kjenner du fort igjen ulike bygninger og figuren.

Spillverdenen er slående vakker, selv på svakere maskiner, og du vil bruke mange timer bare på å gå rundt og se. Musikken er også fantastisk, og hjelper til med å skape den vidunderlige eventyrsettingen spillet er pakket inn i.

«World of Warcraft» er en vidunderlig reise til en annen verden, og anbefales for alle som har behov for å komme seg bort uten å betale skjorta. Det er stort, avhengighetsdannende, variert, pent og morsomt. At det passer like bra til de dedikerte som til de med en time eller to og avse i ny og ne, drar også opp.

«World of Warcraft» er en av årets sterkeste utgivelser og er garantert med når vi skal stemme over årets beste spill. En opplevelse du ikke vil være foruten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere