*Nettavisen* Nyheter.

Kunsten å sjekke damer

Er menn for usikre på seg selv, eller er de bare feige?

(SIDE2): En fyr jeg kjenner, type kjekk ressurssterk gentleman, sleit lenge med å sjekke opp en dame. En kveld på bar beklaga han seg og lurte fælt på hva som skulle til for å komme noen vei med dama.

Han hadde kjørt full pakke med blomster, kino, middag og champagne, men ingen ting virka.

Les også: Sex med en eks

To barkrakker unna satt en sjarmerende håndverker. Etter å ha lytta til samtalen en stund smalt det fra slasken: -Jeg tok henne bare på rompa, jeg. Han hadde ikke hatt noe problemer med å få seg noe.

Cecilie Kjensli (37) er vår frittalende sexpirator som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Cecilie ble kjent da hun uredd ga sexleketøy et ansikt og var dermed Norges aller første dildotester som senere ble erotisk-redaktør. Etter hvert har hun gjennom utallige medieoppslag blitt storesøsteren som åpner dører og viser vei til seksuelt velvære.

Til vanlig driver hun nettbutikken CecilieKjensli.com .

En annen fyr jeg kjenner fikk endelig dama han hadde sikla på i årevis med i senga, men det blei ikke noe på han.

- Hvorfor ikke? Lurte nysgjerrige meg. – Jeg tror ikke hun ville. Hun la seg med undertøyet på, sa han uskyllene.

- Undertøyet på?! Hvor feig og tiltaksløs går det an å bli? Det er rart det aldri blir noe på deg, mente jeg. - Akkurat som om en liten dametruse er et hinder?

Når en jente legger seg halvnaken oppi senga di er hun neppe helt uvillig. Hun er sjenert. Og da er det ingen ting som er bedre enn en handlekraftig kar som ikke fisler, for det er i hvert fall turn off, skjønner?

I likhet med gutta på «Sjarmørskolen» til TV-Norge så klarer ikke disse klønete ungkarene å lese damer. De skjønner ikke hvordan vi virker, og i stedet for å gutse, så oppfører de seg som dårlige tapere og trekker seg på startstrekken, for ikke å snakke om på målstreken. Jeg tenker på han som fikk noia av trusa.

Det største problemet til usikre ungkarer er selvfølgelig selvsikkerheten. De føler at de ikke har noe å tilby jentene, og at alle andre ser mye bedre ut en dem. Akkurat som ikke damer har det på samme måte?

Sjarmørelevene er ikke akkurat Brad Pitt’er, men det er ingen grunn til at de ikke skal få seg damer for det. Morsomme oppegående og smarte menn er alltid populære, men gjør de ingen innsats så kommer de heller ikke mål. Mitt tips til gutta da jeg traff dem for å snakke om klining å nærhet, var: Skru oss på!

Ta på oss, stryk på oss som om det er en pusekatt dere har på fanget. Tenk på oss som dyr som liker å få kos, for da blir det ikke så skummelt. Varme deilige hender gjør noe med jenter. Vi smelter og blir klare uten at vi merker det sjøl.

Ta håndverker’n til eksempel. Han bare strøyk dama over ryggen og varma rompa hennes med hånda. Hvor sexy er ikke det? Det betyr ikke at gutta skal tafse, eller klype tilfeldige forbipasserende damer i skinka, men når dere først har fått en dames oppmerksomhet, må det gutses litt, eller hva?

Nå er ikke jeg noen fan av sjekkereplikker, for pågående menn har alltid vært uinteressante i mine øyne. Personlig liker jeg den som sitter stille i en krok, han som ikke gir meg noe oppmerksomhet. Først da blir jeg nysgjerrig. Men kompisen min hadde allikevel en tøff åpningsreplikk for å komme i kontakt med en dame som satt med nesa i sky. - Hei du, sa han. – Nå har jeg senka krava mine. Det burde du også gjøre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag