RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kursoppgangen tatt ut

Sist oppdatert:
Investeringsbanken Merrill Lynch mener at nær hele potensialet i aksjemarkedet på kort sikt er tatt ut og venter tilbakefall innen fire uker
I sin seneste ukerapport mener Merrill Lynch at aksjemarkedet er sårbart for en nedgang på sensommeren, ifølge finansavisen.

- Vår vurdering er at dette ikke er tiden for å være optimistisk, heter det fra Merrill Lynch.

En rekke trekk i utviklingen i forkant av oppgangen på verdens børser som startet i mars signaliserte at aksjemarkedet var oversolgt og posisjonert for en solid oppgang på kort sikt.

Over 90 prosent av denne oppgangen skal nå være tatt ut, skal vi tro Merrill Lynch, som mener at aksjemarkedet vil kunne falle igjen innen fire uker.

Nedgangen fra toppnivåene i sommer mener Merrill Lynch er på 8-15 prosent.

investeringsbanken har også listet opp kritiske nivåene for de amerikanske nøkkelindeksene. Dersom Dow Jones bryter ned gjennom 8.985-9.050-nivået er det et signal om at toppen kan være passert. S&P 500 bør ikke bryte gjennom 974-975, mens støttenivået for Nasdaq ligger på 1.600 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere