*Nettavisen* Nyheter.

Kurt kuppet bryllup

Foto: (Foto: ASLE BENTZEN/TV 2 NETTAVISEN)

Midt i brudevalsen fikk det nygifte paret hakeslepp. For plutselig sto Kurt Nilsen og Fenrik Lane og skålte for brudeparet på dansegulvet.

Verdensidolet var invitert inn på festen av toastmasteren, som hadde fått med seg at bandet feiret nyttår i festlokalet vegg-i-vegg på Hotell Norge nyttårsaften. Toastmasteren spurte bandet om de kunne gjøre noe overraskende for paret. - Gi oss noen minutter, var svaret han fikk fra Kurt Nilsen.

Brudeparet hadde tidligere på dagen blitt gift i Loddefjord kirke og feiret dagen sammen med 43 gjester på Hotell Norge. Senere skulle de tilbringe natten i sin nye leilighet på Bønes for første gang. Men dagen tok helt av da de midt i brudevalsen ble overrasket av naboselskapet. Inn på dansegulvet kom bandet, med Kurt Nilsen i spissen. Naturlig nok fikk valsen en brå slutt før Kurt ba om ordet.

- Han skålte, gratulerte oss og ønsket oss lykke til videre i livet. Jeg synes det var veldig fint av ham å ta seg tid til dette på selveste nyttårsaften, sier bruden May Lisa Handeland til Bergensavisen.

Etter skålen forlot Kurt og Fenrik Lane en letter betuttet forsamling til å fortsette bryllupsfesten. For brudeparet ble det en uforglemmelig opplevelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag