*Nettavisen* Nyheter.

Kurt-motstander verdens mest uromantiske

Foto: (Foto: Fremantle/Reuters/Scanpix)

Kurt knuste sine motstandere på verdensidolen, og en av hans bitreste motstandere er verdens mest uromantiske. Les om den lite flatterende kåringen her.

07.01.04 16:03

Til tross for at Kelly Clarkson solgte millioner av plater i etterkant av konkurransen ble dokumentarfilmen om vinnerne av den første American Idol-konkurransen, "From Justin to Kelly", aldri noen stor kinosuksess.

Uromantisk
Mange her hjemme husker kanskje Kelly Clarkson best som den største favoritten til å vinne verdens idol. Men etter hvert som stemmene tikket inn ble hun stivere og stivere i masken, mens vi jublet sammen med Kurt Nilsen over den overlegne norske seieren.

Til tross for at hun ikke nådde helt til topps i verdens idol er det likevel en liste der hun slår knockout alle sine konkurrenter, nemlig Internet Movie Database sin oversikt over verdens minst romantiske filmer.

Kelly Clarkson vs. Aune Sand
For oss nordmenn er det et lyspunkt også på listen over verdens mest uromantiske filmer. Aune Sands kjærlighetsfilm ”Dis” fra 1995 toppet lenge denne listen , men måtte etter hvert gi tapt for filmer som ”Glitter” med Mariah Carey og ”Gigli” med Ben Affleck og Jennifer Lopez.

Klikk på bildet for å forstørre.

Men nå toppes denne listen av "From Justin to Kelly", og ”Dis” er helt nede på tiendeplass. Hyggelig for Aune Sand og ”Dis”, kjedelig for Kelly Clarkson.

Brukerne på Internet Movie Database har stemt frem følgende filmer som de ti dårligste:

10.) Dis - en historie om kjærlighet
9.) The Giant Gila Monster
8.) Dracula Rising
7.) The Girl in Lovers Lane
6.) Ghosts Can't Do It
5.) Glitter
4.) Briar Patch
3.) Gigli
2.) Girl in Gold Boots
1.) From Justin to Kelly

Les også:

«Dis» minst romantisk
Aune Sands kjærlighetsfilm «Dis» er den minst romantiske filmen noensinne laget, mener de trofaste brukerne av nettstedet Internet Movie Database.

[Les mer]

«Dis» dumpes på Internett
Den norske filmen «Dis», regissert, klippet og skrevet av Aune Sand, ligger på tredje plass på Internet Movie Databases liste over verdens verste filmer.

[Les mer]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag