Gå til sidens hovedinnhold

Kusk skadet under travløp

Gøran Antonsen er skadd i en alvorlig styrt på Momarken travbane i Eidsberg tirsdag kveld.

Antonsen ble hentet av luftambulanse og fløyet til sykehus, melder trav365.no.

Ved 22-tiden tirsdag kveld var tilstanden hans foreløpig uavklart.

Ifølge trav365.no var årsaken til ulykken at hesten New Fighter, kjørt av Adrian Solberg Akselsen, trolig snublet på oppløpet. Antonsen satt bak Pator Royal som lå like bak Akselsens hest, og han kjørte inn i New Fighter og ble kastet ut av sulkyen før han landet på indre bane. I fallet ble han også delvis påkjørt av en annen ekvipasje, som kom bakfra.

Hesten faller på forbeina og mannen blir kastet ut av sulkyen og ruller rundt på bakken. Personer som var på stedet da ulykken skjedde, sier til trav365.no at Antonsen var ved bevissthet da han ble hentet av ambulansepersonell.

Se de dramatiske bildene i videoen øverst i saken!

Også Solberg Akselsen skal være skadd, men er sendt i vanlig ambulanse og kjørt til legevakten.

Inger Lund, sportsassistent på Momarken travbane, forteller til Nettavisen at de vet lite om hva som skjedde og hvordan det går med de involverte.

- Det var en hest som stupte, og en annen hest stupte over den igjen. Kuskene ble skadd, men det ser ut til å ha gått bra med hestene, forteller hun.

Trav365.no opplyser om mindre skrubbsår på hesten som snublet og gikk i banen, mens hesten til Antonsen slapp fra løpeturen på egenhånd uten skader.

Ulykken skjedde omtrent 100 meter før mål, ifølge Lund.

Gøran Antonsen er kjent som eier, trener og kusk til stjernetraveren Lionel.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget