RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvålsvoll og Vestøl ønsker offensiv kjøring

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
Plusbank Cervelo og CK Nor er opptatt av å kjøre offensivt.

I forkant av NorgesCup-helgen på Eidsvoll har procycling.no snakket med sportslig leder i CK Nor, Atle Kvålsvoll, og sportssjef i Plusbank Cervelo, Bjørnar Vestøl. Kvålsvoll og Vestøl er begge tidligere syklister. Kvålsvoll har fullført Tour de France fire ganger og har vært med å hjelpe Greg LeMond til gul trøye.

De to har nå ansvar for hvert sitt norske sykkellag og begge har et stort fokus på offensiv kjøring. – Vi er for så vidt ikke så opptatt av resultatene, men mer av måten vi kjører på, sier Kvålsvoll. – Vi vil at rytterne skal kjøre som et lag og vil helst være representert i alle brudd, fortsetter han. Vestøl sier at hans lag ønsker å være med å prege løp og alltid vise at de er til stede.

Begge mener laget de styrer har mange ryttere som kan være med å hevde seg i lørdagens NorgesCup-ritt. Vestøl trekker frem 20-åringen Øystein Stake Laengen som 8. Mai ble nummer tre i Scandinavian Race Uppsala hvor Rabobanks kontinentallag var blant deltagerne. – Øystein har vært med i teten i så godt som alle løpene han har stilt så jeg regner med han vil være med i helgen også, sier Vestøl til procycling.no.

Vil du vinne en tur til Tour de France?Svar på spørsmålet under!

2015-0

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere