*Nettavisen* Nyheter.

Kvålsvoll og Vestøl ønsker offensiv kjøring

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Plusbank Cervelo og CK Nor er opptatt av å kjøre offensivt.

21.05.10 21:26

I forkant av NorgesCup-helgen på Eidsvoll har procycling.no snakket med sportslig leder i CK Nor, Atle Kvålsvoll, og sportssjef i Plusbank Cervelo, Bjørnar Vestøl. Kvålsvoll og Vestøl er begge tidligere syklister. Kvålsvoll har fullført Tour de France fire ganger og har vært med å hjelpe Greg LeMond til gul trøye.

De to har nå ansvar for hvert sitt norske sykkellag og begge har et stort fokus på offensiv kjøring. – Vi er for så vidt ikke så opptatt av resultatene, men mer av måten vi kjører på, sier Kvålsvoll. – Vi vil at rytterne skal kjøre som et lag og vil helst være representert i alle brudd, fortsetter han. Vestøl sier at hans lag ønsker å være med å prege løp og alltid vise at de er til stede.

Begge mener laget de styrer har mange ryttere som kan være med å hevde seg i lørdagens NorgesCup-ritt. Vestøl trekker frem 20-åringen Øystein Stake Laengen som 8. Mai ble nummer tre i Scandinavian Race Uppsala hvor Rabobanks kontinentallag var blant deltagerne. – Øystein har vært med i teten i så godt som alle løpene han har stilt så jeg regner med han vil være med i helgen også, sier Vestøl til procycling.no.

Vil du vinne en tur til Tour de France?Svar på spørsmålet under!

2015-0

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.