RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvalte prostituert

Den prostituerte kvinnen reddet seg ut av horekundens kvelertak, ved å slå ham i hodet med en stekepanne og flykte ut av leiligheten.

Nå må den 64 år gamle skredderen i fengsel for vold mot den prostituerte kvinnen og en tidligere ansatt.

Gispet etter luft
Mannen hadde plukket opp den prostituerte kvinnen natt til 16. mai i fjor og tatt henne med hjem til seg selv. På forhånd hadde han betalt henne den avtalte prisen, men ville etterhvert at hun skulle bli værende hos ham til neste dag. Hun forlangte da mer penger, men han hadde ikke flere kontanter. Da hun ikke ville akseptere bankkortet hans, ble han sint og det var opptakten til slagsmålet som fulgte.

For snart begynte han å slå henne. Den desperate kvinnen klarte å komme seg ut av soverommet til kjøkkenet, hvor 64-åringen tok henne igjen. Der fikk han lagt henne i gulvet og satt seg oppå henne. Mens han tok kvelertak, gispet kvinnen etter luft, men han lot seg ikke stoppe. «Jeg skal drepe deg fordi du er neger», sa han. Da fikk hun tak i en stekepanne som hun slo ham i hodet med. Først da slapp han taket rundt halsen og hun kunne flykte ut av leiligheten.

Da hun kom ut på gaten traff hun på en politimann som kjørte henne til legevakten. Senere på natten ble han pågrepet av politiet og satt i varetekt.

Banket gratisarbeider
64-åringen bekreftet i retten at kvinnes historie var riktig og tilsto forholdet. Han tilsto også å ha jevnlig banket opp en østeuropeisk kvinne han, i en periode, hadde boende hos seg, og som også jobbet gratis i skredderforretningen hans. Hun anmeldte ham for gjentagende voldsepisoder, men trakk både anmeldelse og forklaring da de to kom til enighet om at hun skulle få overta butikken hans mot 65.000 kroner, som kompensasjon for gratisarbeidet. I retten fortsatte hun derfor å benekte at han skal ha vært voldelig mot henne.

Av allmennpreventive hensyn valgte retten å dømme mannen strengt, ettersom volden og truslene skapte både redsel og utrygghet for to fysisk underlegne kvinner. 64-åringen må nå i fengsel i 90 dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere