RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvartfinale 5 på Jordal i dag - nå må Vålerenga vinne

Sist oppdatert:
Dramaet fortsetter i dag på Jordal Amfi, og Vålerenga Ishockey beklager overfor Erikki Koivu...

Situasjonen kunne sett lysere ut for Vålerenga, iom at vi tapte tirsdagens oppgjør 1-5 i Lørenskog Ishall. Nå leder våre naboer 3-1 i kamper, og forutsetningene er dermed klare; Vi må vinne i dag for å holde liv i semifinaledrømmen.

Vålerenga Ishockey og Steffen Thoresen beklager

Steffen Thoresen fikk tirsdag matchstraff for takling bakfra og påfølgende slag mot Lørenskogs Erikki Koivu. Vålerengas holdning i denne saken er krystallklar.

Taklingen bakfra på Koivu er noe Thoresen ikke skal gjøre. Vi i Vålerenga ønsker ikke at sånne ting skal skje på ishockeybanen. Ishockey skal være en fysisk tøff sport, men det skal også være fair. Dette var dessverre ikke fair.

Vålerenga Ishockey kan bare beklage hendelsen ovenfor Erikki Koivu, og vi er selvsagt glade for å høre at det går bra med ham etter det som skjedde.

Under samtaler med Steffen Thoresen og Espen Knutsen i dag sier de begge at de beklager hendelsen og at den type oppførsel ikke skal skje på hockeybanen.

- Slike ting har ikke noe å gjøre med sporten vår, og jeg erkjenner i ettertid at det var en dum handling. Jeg er lettet over å høre at det går bra med Koivu, og jeg håper han kan spille neste kamp imorgen, sier Steffen Thoresen.

Billetter

Billetter til torsdagens hjemmekamp er tilgjengelige på internett; www.billettluka.no/vif-hockey

Du kan også kjøpe billetter hos Narvesen / 7-Eleven, og det er klansbilletter til salgs i Vålerenga Sjappa på Jernbanetorget/Oslo S.

Billettboden på Jordal Amfi åpner som vanlig 2 timer før kampstart.

Voksen: 160,-

Klanen: 140,-

Barn: 60,-

Honnør: 100,-

Sesongkortinnehavere: 130,- (Vis kortet i luka)

Vålerenga - Lørenskog - kvartfinale 5
Torsdag 10/3 klokken 19:00
Jordal Amfi, Oslo

Vel møtt!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere