Kvartfinalekrigen starter onsdag!

Klart for tidenes tetteste kvartfinaleserie mot naborival Lørenskog...

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Søndag ble altså kvartfinaleoppsettet klart, og Vålerenga hadde valget mellom Lillehammer og Lørenskog, etter at Sparta og Stavanger valgte hhv Rosenborg og Frisk. Valget falt på Lørenskog, og det er dermed duket for en svært interessant kampserie i best av syv oppgjør. Vålerenga har hjemmekamper i kamp 1,3, evt 5 og evt 7, og pucken droppes første gang onsdag klokken 19:00 på Jordal Amfi.

Historien kjenner nok etterhvert de fleste. Lørenskog forsynte seg godt av våre spillere i sommer, og satsningen på Romerike har vært alt annet enn beskjeden. En drøss av stjernespillere er samlet i klubben, og forventningene fra et samlet ekspertkorps var skyhøye før sesongen. Resultatene har imidlertid uteblitt, og man er neppe fornøyd med å havne på sjetteplass i serien. Revansjelysten er derfor garantert stor, ettersom et godt NM-sluttspill er det som kan redde sesongen for Knut Jørgen "Stubben" Stubdals mannskap.

Lagene har spilt mot hverandre fem ganger i løpet av sesongen, og det har vært helt jevnt i samtlige oppgjør. Tre ganger har Vålerenga vunnet med sifrene 3-2, mens Lørenskog har vunnet knepent to ganger. Mye tyder derfor på at vi går mot den tetteste kvartfinaleserien på svært lang tid, så her er det grunn til å forvente dramatikk og spenning på høyt nivå. Det er duket for lokaloppgjør med følelser, prestisje, temperament og action i en herlig blanding, og gutta kommer garantert ikke til å ta i gamle kjente med silkehandsker.

Billetter
Billetter til hjemmekampene er tilgjengelige på internett; www.billettluka.no/vif-hockey

Du kan også kjøpe billetter hos Narvesen / 7-Eleven, og det er klansbilletter til salgs i Vålerenga Sjappa på Jernbanetorget/Oslo S.

Billettboden på Jordal Amfi åpner som vanlig 2 timer før kampstart.
Voksen: 160,-
Klanen: 140,-
Barn: 100,-
Honnør: 100,-

Vålerenga - Lørenskog
Onsdag 2/3 klokken 19:00
Jordal Amfi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.