RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvasir får nyheter fra TV 2 Nettavisen

Sist oppdatert:
TV 2 og Kvasir har inngått en langsiktig strategisk avtale om søk og nyhetsleveranser på sine nettsider.

Eniro-eide Kvasir inngår en avtale med TV 2 om nyhetsleveranser fra TV 2 Nettavisen. Samtidig overtar Kvasir nettsøket hos TV 2, Nettavisen og Spray.

- Vi er veldig glad for å ha inngått en avtale med Norges beste søketjeneste, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Nettavisen.

Han mener det betyr at de kan levere en meget god tjeneste til sine brukere.

- Samtidig får vi distribusjon på Kvasir, som både er en seriøs og god samarbeidspartner og et sted som sikrer våre nyheter svært god distribusjon, sier han.

- Vi er svært glade for at Kvasir blir foretrukket som søketjeneste på samtlige nettsteder. Dette samarbeidet vil utvilsomt styrke Kvasirs posisjon som størst på søk i Norge, sier Hans Petter Terning administrerende direktør i Eniro i en pressemelding.

Terning forteller videre at TV 2 Nettavisens profil med raskt oppdaterte, etterrettelige nyheter passer Kvasir godt.

- Vi er derfor svært tilfreds med nyhetstickeren som nå kommer opp på Kvasir forside, fortsetter han. I tillegg til denne vil vi lede mange av Kvasirs nær 2 millioner brukere til TV 2s nettsteder gjennom god integrering på Kvasirs søkeresultatside.

Både TV 2 og Eniro understreket at man med dette samarbeidet vil levere mer brukervennlige nettsteder som vil stå sterkere i den stadig sterkere kampen om markedsandeler i hhv startside og søke markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere