RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kverneland henter inn igjen permitterte

Sist oppdatert:
Kvernelands plogfabrikk Kverneland Klepp settes i full drift igjen etter at ansatte har vært permittert. Grunnen er bedret ordresituasjon
Kverneland Klepp vil være i full drift etter at juleferien er over 5. januar, ifølge en børsmelding.

- Dette skjer etter at ordresituasjonen for fabrikken de siste ukene har bedret seg og ordrebeholdningen nå er litt høyere enn på samme tid i fjor, heter det i meldingen.

Det var i begynnelsen av november at Kverneland Group meldte at alle ansatte på konsernets plogfabrikk i Klepp Kommune hadde fått permitteringsvarsel. En periode etter dette var ca. 230 av bedriftens 560 ansatte ute av jobb i kombinasjon av permisjon, ferie og avspasering. Fra 19.desember har alle vært på ferie.

- Grunnen til at ikke flere måtte permitteres var bedre ordreinngang for plogfabrikken i ukene etter permisjonsvarselet, heter det.

- Samlet for konsernets landbrukssegment er det ingen vesentlige endringer i salg og ordresituasjon i forhold til de signaler som ble gitt ved fremleggelse av resultatene for tredje kvartal, heter det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere