RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kverneland kutter mer i Norge

Sist oppdatert:
Et tøft marked får landbruks-produsenten Kverneland Group til å kutte ytterligere i den norske organisasjonen
- Utviklingen i landbruksmarkedet gjør at Kverneland Group iverksetter ytterligere tiltak for å redusere kostnadene knyttet til virksomheten i Norge, deriblant nedbemanning på ca 75 årsverk. Tiltakene vil hovedsakelig være knyttet til konsernets fabrikk i Klepp, men også omfatte andre deler av organisasjonen i Norge, heter det i en melding fra selskapet.

Selskapet melder videre at markedet så langt i år har vist en vesentlig svakere utvikling enn det selskapet forventet ved starten av året.

- Det råder fortsatt usikkerhet i det europeiske landbruket, noe som blant annet skyldes siste års værforhold og usikkerhet knyttet til den fremtidige landbrukspolitikken i EU.
enheter utenlands.

Tiltakene i den norske virksomheten er en del av det totale Global Winner-programmet. De totale besparelsene av dette programmet for konsernet er tidligere kommunisert å bli 14 millioner Euro i 2004 og 18 millioner Euro årlig fra og med 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere