RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Thinkstock)

Kvinne (21) dømt for dildotyveri

Sist oppdatert:
Klarte ikke å dy seg da de besøkte Kondomeriet.

Tyveriet var en såkalt G-spot-stimulator, ifølge den ferske dommen i Oslo tingrett.

Retten slår fast at Skjetten-kvinnen (21) handlet forsettlig og at hun hadde vinnings hensikt, ifølge Romerikes Blad.

Det dagen før fjorårets nasjonaldag 21-åringen og hennes venninne hadde tatt turen til Oslo sentrum. I den erotiske butikken som ligger midt i paradegaten, ble imidlertid 21-åringen avslørt.

Kvinnen var aldri i kontakt med politiet vedrørende saken, men signerte et anmeldelsesskjema med erkjennelse av straffeskyld for forholdet etter oppfordring fra Securitas-vekterne.

Les flere saker fra Nettavisen

Stjal post
Dildotyveriet var imidlertid ikke det eneste de to romerikingene sto tiltalt for.

Mai-måned i fjor var de relativt aktive og rappet blant annet ukeblader til en verdi av nærmere tusen kroner og post fra en postkasse bare en drøy uke før dildotyveriet. I tillegg var de to i besittelse av både narkotiske tabletter og bevæpnet med henholdsvis en foldekniv og en dolk.

– Begge tiltalte ble da pågrepet sammen, og de hadde en barnevogn som var fylt av diverse varer, blant annet ustemplede brev, heter det i dommen.

De tiltalte erkjente umiddelbart i politiavhør straffeskyld for de omtalte forholdene – herunder tyveri av brev fra en "fullstappet" rød postkasse i Oslo sentrum, å ha tatt ukeblader som var levert til en Meny-butikk, men som lå utenfor butikken, å ha båret kniv på offentlig sted uten aktverdig formål og ha oppbevart rivotriltabletter.

Slapp fengsel
– Det bærende elementet i straffeutmålingen er tyveri av post fra en postkasse. Dette er alvorlig og krenkende for de berørte parter, ved at det både kan være private opplysninger, viktige dokumenter, bankkort, og for øvrig forhold av både privat og/eller økonomisk verdi i forsendelsene, heter det i dommen.

Dommerne mener likevel at fengselsstraff er unødvendig.

Dildotyven møtte aldri opp i Oslo tingrett. Hun er nå idømt 30 dagers betinget fengsel.

Venninnen møtte opp i hovedforhandlingene. Hun ble belønnet med betinget fengsel i 16 dager.

Les flere saker på RB.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere