RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (25): - Presset til sex av Ingebrigtsen

Oslo (NTB): Kvinnen som hadde et forhold til Roger Ingebrigtsen i 2004, sier at hun følte seg presset til å ha en seksuell relasjon med ham. Hun mener han presset henne til å tie om forholdet.

Avisa Nordlys intervjuet kvinnen lørdag. 25-åringen reagerer på at forholdet dem imellom har blitt beskrevet som et kjærlighetsforhold.

- Jeg var aldri forelsket i ham. Jeg har følt meg presset til å ha en seksuell relasjon med ham, sier kvinnen. Hun forteller at hun ble invitert hjem til den daværende fylkesråden for kompetanse og utdanning i Troms da hun var 17 år gammel.

- Jeg dro dit i den tro at jeg var invitert på en hyggelig middag med diskusjoner om politikk. I stedet ble det mye alkohol, før vi endte med å ha seksuell omgang. Jeg hadde drukket mye alkohol, og skjønte ikke hva jeg hadde vært med på, sier hun.

Hun sier hun følte stor skam, og at hun følte at det som skjedde, var hennes egen feil. De hadde et seksuelt forhold i 2004 og 2005. Hun sier hun følte at Ingebrigtsen presset henne til å tie om forholdet, fordi det ville få store konsekvenser for ham dersom det ble kjent.

Roger Ingebrigtsen har sendt en uttalelse til avisa via sin advokat, John Christian Elden. Han setter spørsmålstegn ved hvorfor kvinnen går ut med historien nå, og framholder at kvinnen ikke er noe offer, og at Ingebrigtsen ikke er noen overgriper. Ingebrigtsen benekter å ha skjenket eller presset kvinnen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere