RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DØDE PÅ FREDAG: Kvinnen som var involvert i en frontkollisjon på Eidanger i mai, omkom fredag på sykehus. Avbildet er minnesmerket som nå ligger på en bussholdeplass i krysset der ulykken fant sted.
DØDE PÅ FREDAG: Kvinnen som var involvert i en frontkollisjon på Eidanger i mai, omkom fredag på sykehus. Avbildet er minnesmerket som nå ligger på en bussholdeplass i krysset der ulykken fant sted. Foto: Tom Erik Berntsen (Telemarksavisa)

Kvinne (25) døde etter å ha ligget én måned i koma

Sist oppdatert:
Den 25 år gamle Karoline Nygård fra Porsgrunn døde fredag av skadene hun pådro seg i en trafikkulykke på Eidanger den 25. mai.

Det bekrefter kvinnens familie overfor Telemarksavisa.

Frontkollisjonen etterlot kvinnen fastklemt i sin egen bil og fant sted i Ullinvegen på Eidanger, like ved Eidanger kirke. Kvinnens bil møtte en annen bil front mot front i et «t-kryss».

Karoline Nygård ble alvorlig skadd og har ligget i koma siden ulykken. Hun ble fraktet til sykehus i luftambulanse.

Etterforskes
Politiets egne krimteknikere samt Ulykkesanalysegruppen til Statens vegvesen undersøkte området i etterkant av kollisjonen.

Ulykken blir fortsatt etterforsket av politiet.

Blomster på ulykkesstedet
Søndag kveld la venner og familie ut blomster og lys på ulykkesstedet.

- Familien satt sammen og holdt rundt Karoline helt til hjertet sluttet å slå og himmelen fikk en vakker engel, skriver Karolines søster på Facebook.

Totalt var tre personer og en hund involvert i ulykken. De tre personene ble sendt til sykehus, mens hunden ble sendt til veterinær.

Fører av det andre involverte kjøretøyet fikk kun lettere skader.

Les flere saker i Telemarksavisa


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere