RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (58) sex-leide ut svigerdatter

Leide ut svigerdatter og hennes venninne for 1000 kroner per «fulle pakke»

(iOslo.no) Denne dommen fra Oslo tingrett avslører også den tragiske bakgrunnen til 58-åringen fra Asia. I 1993 kom hun til Norge som gateprostituert, men giftet seg men en norsk mann etter kort tid. I dette ekteskapet fortsatte kvinnen å selge sex til andre. Denne ektemannen døde to år etter, viser dommen fra Oslo tingrett.

Tatt av Oslo-politiet
Tiltalen mot kvinnen gikk på hallikvirksomhet i Trondheimsveien i Oslo. Etter undercover-operasjon politiet utførte i forbindelse med STOP-prosjektet, greide en mannlig politiperson å lure de asiatiske jentene til å tro at han var kunde den 25. februar 2008. Dermed gikk de asiatiske jentene rett i fella.

Det viste seg at den ene av jentene i leiligheten var svigerdatteren til kvinnen, mens den andre var en venninne av svigerdatteren.

Full pakke
Den tiltalte kvinnen fortalte politipersonen i leiligheten at jentene i leiligheten solgte «full pakke» til kundene for 1000 kroner, og i politiavhør forklarte en av de andre jentene at den tiltalte beholdt 500 kroner av disse.

58-åringen var under hovedforhandlingen svært usikker på hva de tre kunne ha tjent i perioden de prostituerte seg i leiligheten på Grünerløkka. I politiforklaringen uttalte hun at det var minst 40.000 kroner per uke for en jente og, at 163.000 kroner politiet fant i en konvolutt i leiligheten var penger de tre hadde tjent på cirka en måned, viser dommen fra tingretten.

Dommen:

Den 58 år gamle asiatiske kvinnen er dømt til fengsel i 75 dager, og må tåle inndragning av 120.000 kroner til statskassen. I tillegg må hun betale 4000 kroner i sakskostnader.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere