*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne (58) sex-leide ut svigerdatter

Leide ut svigerdatter og hennes venninne for 1000 kroner per «fulle pakke»

(iOslo.no) Denne dommen fra Oslo tingrett avslører også den tragiske bakgrunnen til 58-åringen fra Asia. I 1993 kom hun til Norge som gateprostituert, men giftet seg men en norsk mann etter kort tid. I dette ekteskapet fortsatte kvinnen å selge sex til andre. Denne ektemannen døde to år etter, viser dommen fra Oslo tingrett.

Tatt av Oslo-politiet
Tiltalen mot kvinnen gikk på hallikvirksomhet i Trondheimsveien i Oslo. Etter undercover-operasjon politiet utførte i forbindelse med STOP-prosjektet, greide en mannlig politiperson å lure de asiatiske jentene til å tro at han var kunde den 25. februar 2008. Dermed gikk de asiatiske jentene rett i fella.

Det viste seg at den ene av jentene i leiligheten var svigerdatteren til kvinnen, mens den andre var en venninne av svigerdatteren.

Full pakke
Den tiltalte kvinnen fortalte politipersonen i leiligheten at jentene i leiligheten solgte «full pakke» til kundene for 1000 kroner, og i politiavhør forklarte en av de andre jentene at den tiltalte beholdt 500 kroner av disse.

58-åringen var under hovedforhandlingen svært usikker på hva de tre kunne ha tjent i perioden de prostituerte seg i leiligheten på Grünerløkka. I politiforklaringen uttalte hun at det var minst 40.000 kroner per uke for en jente og, at 163.000 kroner politiet fant i en konvolutt i leiligheten var penger de tre hadde tjent på cirka en måned, viser dommen fra tingretten.

Dommen:

Den 58 år gamle asiatiske kvinnen er dømt til fengsel i 75 dager, og må tåle inndragning av 120.000 kroner til statskassen. I tillegg må hun betale 4000 kroner i sakskostnader.

Les flere nyheter på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.