RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (70) savnet på fjellet i Finnmark

Foto: Google maps
Sist oppdatert:
Kontaktet venner og fortalte at hun hadde gått seg vill.

En kvinne har gått seg vill på fjellet i Tanadalen. Politiet og sivilforsvaret har letet i hele natt uten å finne henne, skriver Finnmarken.

Politiet fikk melding klokken 21.50 tirsdag kveld om at en kvinne i begynnelsen av 70-årene hadde gått seg vill på fjellet mellom strekningen Levajok - Rasttigaisa i Tanadalen.

Kvinnen hadde kontaktet noen venner, som tok kontakt med politiet. Kvinnen fortalte vennene at hun ikke visste hvor hun var, og at hun hadde gått tom for strøm på telefonen.

Politiet opplyser at kvinnen skal være i god form, vant til å ferdes i fjellet og rustet for å være flere dager ute. 70-åringen skal ha gått planlagt rute flere ganger tidligere. Politiet satt i gang en leteaksjon i området basert på sporing av telefon og vitneobservasjoner. Politiet, sivilforsvaret og redningshunder har leitet i hele natt. Et Seaking helikopter har også deltatt i leteaksjonen. Klokken 07.30 hadde de en liten pause før de fortsatte letingen.

Les flere saker fra Finnmarken her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere