RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (80) reddet av rottweilere

Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde. Foto: Sam Panthaky (AFP)
Sist oppdatert:
80-åringen hadde ligget hjelpeløs i over 15 timer da de fire hundene kom til unnsetning.

En pensjonist hadde tilbragt over 15 timer på et jorde etter å ha snublet, da hun ble funnet av fire rottweilere, skriver den engelske avisen Mirror.

Hadde det ikke vært for at David Malt slapp løs hundene sine da de gikk kveldstur, er det ikke godt å si hvor mye lenger hun hadde blitt liggende.

Med en gang Malt løsnet båndet til hundene, løp de av gårde. Malt, som var på tur med nevøen sin, mistenkte at de muligens hadde funnet noe og gikk etter for å se. 

Da fant de Tillie, Billy, Gerrard og May i full gang med å hilse på den gamle damen. Hun ble så kjørt til sykehus med ambulanse, hvor hun ble behandlet for skadene hun hadde pådratt seg ute på jordet. 

80-åringen skal senere ha fortalt redningsmennene at hun havnet på jordet etter å ha gått av på feil busstopp. 

Malt skal ha forklart at han går tur med hundene på jordet sent på kvelden, fordi han da kan slippe dem løs uten at folk blir redde.

Rottweilere blir ofte oppfattet som agressive, men er egentlig beskyttende hunder som i utgangspunktet ble avlet som arbeidshunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere