- Jeg var sikker på at hun var død da jeg stupte inn i bilen, sier rallyfører Henning Solberg til Nettavisen.

Han var den første på stedet etter den voldsomme ulykken som endte opp med at bilen formelig ble spiddet av en lyktestolpe. Han så hele hendelsen som han beskriver som uvirkelig.

- Bilen ble vel kveilet rundt lyktestolpen flere meter over bakken, sier han.

- Jeg fikk ringt 113 umiddelbart. Jeg var rimelig glad da hun etter en liten stund begynte å hoste og harke. Jeg må medgi at jeg var litt skjelven, sier Solberg til Nettavisen.


Full alarm

Operasjonsleder ved politivakta i Follo melder om at nødetatene rykket ut til trafikkulykke i Stegenveien i Spydeberg rundt klokken 14.15 mandag. Det skal dreie seg om en singelulykke, skriver Smaalenene Avis.

Det skal være store materielle skader på kjøretøyet, og en luftambulanse kom raskt til stedet sammen med øvrig redningspersonell.

Det skal ha vært en kvinne som kjørte bilen. Politiets innsatsleder på stedet bekrefter overfor smaalenene.no at kvinnen skal ha blitt alvorlig skadet, men at hun var ved bevissthet da hun ble flydd vekk med luftambulansen.

Ringte 113
Rallyfører Henning Solberg var en den første til ulykkestedet, og det skal ha vært han som ringte ambulansen.

- Jeg holdt på å få denne bilen i fronten før den dro av veien, og kolliderte med en telefonstolpe, sier han til smaalenene.no.

Les flere saker i Smaalenene Avis