Kvinne arrestert for taxisex i Dubai

Foto: (Silvia Baran / I-Images/Scanpix)

- Jeg husker ingenting, sier kvinnen.

05.10.12 15:32

Den britiske forretningskvinnen er anklaget for å ha hatt sex i baksetet i en taxi Dubai. I dag møtte hun opp i retten iført hijab, ifølge Dailymail.

Etter sex-akten har den 29 år gamle kvinnen Rebecca Blake fått sparken fra en toppjobb som rekrutteringskonsulent med over 900.000 i lønn, og kan stå overfor en lang fengselsstraff dersom hun blir funnet skyldig i retten.

Happy hour
I et intervju med den britiske tabloidavisen TheSun, forteller Blake om dagen som startet så bra med noen drinker i baren på det eksklusive hotellet Rotana Hotel, og som endte med at hun ble bitt av en kakerlakk på gulvet i et kvinnefengsel i den strengt muslimske staten.

4. mai i år var Blake på lunsj med noen venner på luksushotellet. Måltidet dro ut over fire timer, og i den samme perioden hadde hotellet happy hour, med åpen bar.

- Det var konstant alkohol. Drinken var ikke engang halvtom før de kom med en ny. Jeg hoppet på bordene, danset, drakk hvitvin og koste meg. Jeg vet ikke hvor mye jeg drakk. Jeg er en singel jente med en god jobb og jeg er ingen helgen, sier hun til avisen.

Etter at happy hour var over fortsatte 29-åringen og vennene drikkingen på en annen bar. Klokken 22.30 bestemte Blake seg å ta turen hjemover sammen med vennen Conor McRedmond.

De praiet en taxi.

Sex i baksetet
Da sjåføren noen få minutter senere så i bakspeilet, så han de to passasjerene hadde tjuvstartet natten og var i het omfavnelse i baksetet.

Sjåføren ble sjokkert over oppførselen til det berusede paret i baksetet, og bestemte seg for å stoppe bilen og hente to politimenn som satt i en bil like ved. Da sjåføren kom tilbake hadde Blake og McRedmond sex i baksetet, ifølge politirapporten.

Blake vil ikke snakke om det som skjedde i taxien, men innrømmer at hun husker lite fra det som skjedde.

- Vi var bare i taxien i fem minutter før sjåføren stoppet. Av juridiske årsaker kan jeg ikke si noe om hva som skjedde i bilen, men jeg husker ikke helt hva som skjedde. Alt er ganske uklart for meg, sier hun.

Les også disse spesielle sakene:

Risikerer tre år i fengsel
De to festløvene ble satt i varetekt i fem dager og er tiltalt for sex utenfor eksteskapet, og for å være beruset på offentlig sted.

Myndighetene i det strengt muslimske landet slår hardt ned på slike saker, og de risikerer fengsel på mellom én måned og tre år.

- I løpet av noen få timer gikk jeg fra å danse og kose meg i solen til å være fanget i et underjordisk helvete.

- Jeg må ha sovnet et øyeblikk den første natten, for jeg våknet opp av et kakerlakkbitt i ansiktet, sier hun.

Blakes utkårede for kvelden, Conor McRedmond, ønsker ikke å kommentere saken overfor media, men i retten nektet han straffskyld.

Foto: Silvia Baran / I-images

Ikke første gang
Dubai satser hardt for å bli det neste store luksusreisemålet for vestlige turister, men de bøyer ikke av for vestlige regler og normer som turistene tar med seg hjemmefra.

Det fikk et britisk par erfare, da de i november 2009 ble fengslet etter at et vitne hevdet å ha sett dem kysse hverandre på munnen og stryke hverandre over ryggen da de var gjester på en restaurant, skriver TimesOnline. Charlotte Adams og Ayman Najafi ble dømt til én måneds fengsel for usømmelig oppførsel og alkoholkonsum. Dommen ble anket, men anken førte ikke frem.

Høsten 2008 ble et annet britisk par dømt til tre måneders fengsel for å ha hatt sex på offentlig sted. De ble arrestert for å ha hatt sex på en offentlig strand. Etter dette bestemte et luksushotellet Madinat Jumeriah seg for å gi ut en guide for riktig oppførsel til turistene.

I 2010 gikk en kvinne og hennes 44 år gamle venn gikk til politiet i Dubai og anmeldte en syrisk kelner for voldtekt under nyttårsfeiringen på luksushotellet Address Hotell. Kvinnen var svært beruset,men fastholdte at hun hadde blitt voldtatt på toalettet av kelneren.

- Politiet har ikke funnet noe bevis for at noe skjedde på toalettet, uttalte Khamis al-Muzinah i Dubai-politiet, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

I et avhør neste dag fortalte kvinnen til politiet at hun delte hotellrom med sin 44 år gamle venn, og at de hadde hatt sex. Enden på visa?

Paret ble arrestert for utenomekteskapelig sex.

Mest lest på Nettavisen:

Les også disse spesielle sakene:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.