*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne banket opp av haikere i Nordreisa

Storslett (NTB): En kvinne i slutten av 60-åra ble natt til søndag banket opp av to unge haikere på E6 i Nordreisa i Nord-Troms.

01.07.12 17:49

- Kvinnen plukket opp disse to haikerne som sto midt i veien. Da de ba henne om å kjøre til Skjervøy, og hun nektet, slo den ene seg vrang inne i bilen. Han slo i frontruten innenfra så den bristet, gikk så ut og rundt bilen og prøvde å dra kvinnen ut av bilen. Han slo henne i ansiktet, fikk henne ut og satte seg bak rattet og kjørte av gårde, sier operasjonsleder Jørgen Ahlquist i Troms politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen på E6 innerst i Straumfjorden like før klokka 14. Kvinnen ble liggende igjen i veibanen med både blåveis og kutt i ansiktet og ble etter hvert kjørt helsestasjon for behandling.

Bilen ble senere funnet parkert inne i et buskas på Skjervøy. Politiet ble varslet og bilen ble hentet av Falck rundt klokka 15 søndag ettermiddag, melder Framtid i nord. Bilen har en brist i frontruta etter slaget fra den ene haikeren.

- Vi ser svært alvorlig på saken og håper å få oppklart den raskt. Haikerne er unge menn, trolig mellom 18 og 25 år og fortsatt på frifot. Det var ingen vitner til handlingen, sier operasjonslederen.

Kvinnen har gitt følgende beskrivelse av de to haikerne: Den ene er smal i ansiktet og har mørkt hår, den andre litt rundere i ansiktet og lyst hår. Ingen av dem er spesielt høye. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag