Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne drept i Asker - samboer pågrepet

En kvinne i 40-årene ble rett før midnatt funnet død utenfor en bolig i Asker.

Kvinnens samboer er pågrepet i forbindelse med dødsfallet.

Politiet fikk beskjed fra naboene om at en kvinne lå livløs på gaten, og politiet sendte en politipatrulje til stedet. Politiet startet gjenopplivning umiddelbart. Også ambulansepersonell kom raskt på plass, men kvinnen ble etter kort tid erklært død, skriver politiet i Asker og Bærum i en pressemelding.

Kriminalsjef Nina Karstensen Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt sier til Nettavisen funnstedet er sikret og at politiet har satt i gang teknisk og taktisk etterforskning. Flere sentrale vitner er avhørt i løpet av natten.

Bjørlo opplyser at kvinnen var påført ytre skader, men vil foreløpig ikke si noe om hva slags skader det er snakk om.

- Jeg kan ikke gå inn på detaljer rundt dette ennå, men kan bekrefte at kvinnen var påført ytre skader, sier hun til Nettavisen.

Bjørlo sier at politiet ennå har for få opplysninger til å si noe om bakgrunnen for hendelsen, men opplyser at det var naboer som meldte ifra.

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 50-årene som oppholdt seg på stedet og som settes i forbindelse med det politiet betrakter som et drap. Han skal være kvinnens samboer og vil bli avhørt av politiet.

- Han er ikke tidligere kjent for politiet. Vi har foreløpig ikke avhørt, men dette vil bli gjort så raskt det lar seg gjøre, sier kriminalsjefen.

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?