Kvinne falt ned fra landgang

Kvinnen falt gjennom sprekk i landgangen og seks meter ned på bakken.

06.03.10 22:11

Aftenposten.no skriver at en kvinne lørdag kveld falt fra fjerde dekk på Stena Lines båt til Danmark, Stena Saga, da denne lå til kai i Oslo.

– Kvinnen falt da hun skulle gå fra landgangen til terminalbygningen. Der var det beklageligvis oppstått en glippe der, og kvinnen har falt ned her, sier linjedirektør i Stena Line, Stein Wettergreen, til Aftenposten.no.

Etter fallet skal kvinnen ha ligget urørlig på bakken.

Wettergreen sier til avisen at snø på kaien skal ha dempet fallet.

– I overgangen mellom landgangen og huset på kaia, kan det se ut som det ha vært en skyvedør som ikke var festet godt nok. Den åpnet seg og dermed har kvinnen falt ned, sier Anne Marie Kollhus, utrykningsleder ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Hun var selv på stedet lørdag kveld.

- Vi ble fortalt at fallet skal ha vært på rundt seks meter. Skadeomfanget er ukjent, men kvinnen var bevisst da hun ble kjørt til sykehuset, sier Kollhus

Kollhus sier at skyvedøren ikke var åpen da folk gikk ut på landgangen.

- Men noen kan ha lent seg på den slik at den åpnet. Det kan ha vært kvinnen eller noen andre, sier Kollhus.

Politiet vil nå undersøke hva som er årsaken.

- Dette skal jo ikke skje. Vi har vært i kontakt med markedssjefen til Stena og han sa de nå må gjennomgå sine rutiner. Vi vet enda ikke hva som har skjedd, men det er klart at man må se på om noen rutiner nå må endre, sier Kollhus til Nettavisen.

Kvinnen er kjørt til Ullevål universitetssykehus.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.