Kvinne fikk tilbud om fengsel eller pepperspray

FIKK EN NOE UVANLIG STRAFF: Men sprayen kvinnen ble straffet med i retten innholdet noe helt annet enn pepperspray.

FIKK EN NOE UVANLIG STRAFF: Men sprayen kvinnen ble straffet med i retten innholdet noe helt annet enn pepperspray. Foto: ABC News

Fikk smake sin egen medisin i byretten.

30.05.15 18:58

En byrettsdommer i Painesville i Ohio ga en kvinne et noe uvanlig valg under en rettssak. Hun fikk tilbud om 30 dager i fengsel eller pepperspray, skriver ABC News.

Kvinnen peppersprayet en ansatt ved en hurtigmat-restaurant i den lille byen, og da saken behandlet i byretten fikk hun altså smake sin egen medisin.

Dommer Michael Cicconetti ønsket å gi offeret en følelse av hevn, men det kvinnen ikke visste, var at sprayen inneholdt saltvann.

Byrettsdommeren ville ikke skade kvinnen, men gi henne en lærepenge.

– Det var en familie på en Burger King-restaurant, og offeret endte opp med å miste fem timer med arbeid den dagen han fikk pepperspray i ansiktet. Jeg liker å gi ofrene en følelse av hevn, sier dommer Michael Cicconetti til ABC News Today.

Han understreker at han flere ganger før saken startet testet saltvannsprayen, for å forvisse seg om at hun ikke ble utsatt for vanlig pepperspray.

Dette er ikke første gang Cicconetti slår klubben for en noe uvanlig dom.

Saken han husker best fra sin 22 år som byrettsdommer er kvinnen som ble tvunget til å overnatte ute i skogen etter at hun prøvde å dumpe 35 kattunger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.