RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne forsøkt ranet med pistol

(Telemarksavisa)
Sist oppdatert:
En kvinne ble forsøkt ranet av to personer bevæpnet med pistol i Porsgrunn sentrum ved 15-tiden.

Ranet har skjedd rett ved siden av biblioteket i Porsgrunn. Politiet har sperret av området og jakter de ro ranerne.

To personer ikledd lyse klær forsvant deretter fra stedet til fots i retning Jernbanegata, opplyser operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt.

En bevæpnet
Begge ranerne skal ha vært i 20-årene. Mannen som var bevæpnet skal ha vært rundt 25 år gammel, lys i huden og snakket norsk. Den andre raneren var trolig også i 20-årene, men blir beskrevet som noe yngre,skriver TA.no.

Kvinnen skal ha forsøkt å true kvinnen til å levere fra seg lommeboka. Det skal ha blitt brukt en pistol med et langt løp. De to ranerne skal ikke ha fått med seg noe og forsvant fra stedet til fots.

Jakter ranere
Alle tilgjengelige patruljer jakter nå på de to ranerne. Det ble satt inn en hundepatrulje i søket, men dette ble raskt avsluttet.

Knivstukket samme sted
På mandag ble en person stukket i ryggen med kniv i den samme parken hvor ranet skal ha funnet sted. Mannen som ble kninvstukket i ryggen fikk livstruende skader

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere