*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne funnet død - døde for to år siden

- Det er bekymringsfullt at mennesker dør på denne måten, sier politiet.

10.11.14 22:54

Informasjonsarbeider i Värmland-politiet, Tommy Lindh, sier til den svenske lokalavisen Värmlands Folkblad at kvinnen skal ha ligget død i sin leilighet i Karlstad i Sverige i minst to år.

- Det er funn i boligen som tyder på det. Det er bekymringsfullt at mennesker dør på denne måten, sier han om funnet som ble gjort i begynnelsen av november.

Lindh kunne ikke svare på om kvinnen har familie som har blitt kontaktet om dødsfallet.

Kvinnen skal ifølge avisa ha blitt funnet av en eiendomsforvalter som tok seg inn i leiligheten hennes sammen med en låsesmed. Kronofogden - en svensk statlig myndighet som arbeider med å se til at ubetalt gjeld blir betalt - var også til stede.

- Det var litt fukt på ytterveggen til bygningen, og jeg ville se etter om det var fukt inne i leiligheten også. Jeg fikk ikke svar fra kvinnen som bodde der, så jeg ba om hjelp fra kronofogden. Det var i denne sammenhengen at vi fant henne død, forteller eiendomsforvalter Bo- Lennart Christensen til avisa.

Ifølge Christensen skal kvinnens naboer ha fortalt at de ikke har sett henne på lenge.

Da de tok seg inn i leiligheten fant de en stor haug med post innenfor døra. Det var like etter dette at de så den døde kvinnen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.