Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne funnet død i grøft

Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

En kvinne ble funnet død, i en om lag 50 centimeter dyp kabelgrøft, i Gjerdrumsgata i Lillestrøm sentrum klokka 09.15 lørdag morgen.

– Vi vet lite om hva som har skjedd og anser dødsfallet som mistenkelig. Krimteknikere jobber på stedet, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Romerike politidistrikt til rb.no .

Politiet har startet arbeidet med å finne ut hva som har skjedd med den avdøde kvinnen. Kvinnen skal ifølge politiet sendes til Rikshospitalet for obduksjon.

Mest lest i Nettavisen

Tror hun har falt
Ifølge jourhavende politiadvokat Tom Danielson i Romerike politidistrikt tror ikke politiet at man står overfor et drap.

– Så langt er det ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Vi ser likevel på grøfta som et åsted og vil gjøre undersøkelser. Så langt vet vi ikke hva som har skjedd, sier politiadvokaten.

Politiet tror det dreier som et fatalt uhell.

– Vi jobber utifra at kvinnen har falt ned i grøfta på en slik måte at hun ikke har klart å komme seg opp igjen. Armene har antakelig kilt seg fast nede i grøfta, sier Danielson.

Naboer er sjokkert
Romerikes Blad har snakket med naboer i området der kvinnen ble funnet. De er sjokkert over at det er funnet en død person i nabolaget.

De forteller at grøfta er der for at det skal legges ned en strømkabel i neste uke. En nabo forteller at han ikke har vært engstelig for grøfta, selv om det bor flere barn i området.

Etter det RB kjenner til skal kvinnen være fra Lillestrøm. Så langt vil ikke politiet gå ut med alderen på den døde kvinnen. De er i gang med å varsle de pårørende om dødsfallet.

Artikkelen oppdateres!

Les flere saker fra Romerikes Blad.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken