– Den unge kvinnen som ble funnet død er mellom 20 og 30 år. Hun er antatt norsk, men identiteten er ennå ikke bekreftet, skriver spansk politi ifølge VG.

Det var i forrige uke at en ung kvinne ble funnet død på gaten utenfor den spanske byen Málaga. Nøyaktig når er uklart.

Avisen Diario de Sevilla skriver at hun ble funnet natt til torsdag, mens avisen SUR skriver at det skjedde i morgentimene onsdag.

Kripos bekrefter til NRK at de er kjent med hendelsen og at den unge kvinnen trolig er norsk. Hun skal være fra Innlandet, men har bodd i Spania den siste tiden, skriver kanalen.

– Dødsfallet etterforskes av lokalt politi i Spania. Norsk politi bistår med å identifisere jenta og samarbeider med spansk politi rundt de tema politiet i Spania etterspør. De formentlig pårørende er varslet av lokalt politidistrikt, skriver Kripos i en pressemelding.

Grunnen til at politiet ikke går ut med navn, skal være fordi hun ikke har blitt offisielt identifisert med fingeravtrykk ennå.

Ifølge avisen El Pais skal hun ha blitt funnet av en gruppe ungdommer etter midnatt natt til torsdag. Hun hadde med seg en veske som var tom og uten identifikasjonspapirer.

Ingen er per nå pågrepet for dødsfallet.