*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne funnet drept i Oslo - sønn siktet for drap

DØDE AV SKADENE: Kvinnen ble funnet hardt skadd i en leilighet på Ellingsrud og døde en time senere. Kvinnens sønn er siktet for drap.

DØDE AV SKADENE: Kvinnen ble funnet hardt skadd i en leilighet på Ellingsrud og døde en time senere. Kvinnens sønn er siktet for drap. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Mann pågrepet og siktet for drap på sin egen mor.

27.02.19 13:48

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap på sin egen mor i Oslo. Politiet rykket i morgentimene onsdag ut til Ellingsrud etter melding om en alvorlig voldshendelse og fant da kvinnen hardt skadd.

- I morges klokka 04.40 ble politiet varslet av AMK om at en kvinne var hardt skadet i en leilighet i Oslo. I leiligheten ble det påtruffet en mann og en kvinne. Kvinnen var da hardt skadet. Det ble iverksatt livreddende innsats av helsepersonell, men kvinnen ble erklært død etter en time. Mannen er pågrepet og er siktet for drap, opplyser politioverbetjent Anne Alræk Solem på politiets pressekonferanse onsdag.

Den avdøde er mor til siktede. Den siktede er i 30-årene. Begge er norske statsborgere med bosted i Oslo, opplyser politiet.

- Vi vet ikke motivet eller foranledningen til hendelsen per nå, men det vil være sentralt i den videre etterforskningen, sa Solem politiet på pressekonferansen.

På pressekonferansen sa politiet ingenting om alderen på den avdøde kvinnen eller hvordan hun ble drept. Det ble videre opplyst at siktede så langt ikke er avhørt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Anne Alræk Solem, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige voldssaker hos Oslo politidistrikt under en pressebrief om drapet på Ellingsrud i Oslo onsdag. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Det var onsdag morgen politiet kalte inn til pressebrief og varslet at det dreide seg om en drapssak.

- Vi fikk en henvendelse om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Ellingsrud ved halv fem-tiden og fant en død person da vi rykket ut, uttalte operasjonsleder Gjermund Stokkli til Nettavisen før pressekonferansen om bakgrunnen for drapsalarmen.

Han kan kunne da ikke si noe mer om den døde eller eventuelle pågripelser.

Klikk på bildet for å forstørre.

Oslo politidistrikt fikk melding om en alvorlig voldshendelse på Ellingsrud i morgentimene og fant en død person da de rykket ut. Foto: Faksimile (Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.