RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne funnet omkommet

OMKOM: En eldre kvinne omkom i en husbrann i Mjøndalen.
OMKOM: En eldre kvinne omkom i en husbrann i Mjøndalen. Foto: Torun Havnaas (Drammens Tidende)
Sist oppdatert:
En 87 år gammel kvinne er funnet omkommet etter en husbrann i Mjøndalen tirsdag.

En eldre kvinne er funnet omkommet etter at det brøt ut brann i et hus i Mjøndalen i Nedre Eiker i Buskerud tirsdag morgen, skriver Drammens Tidende.

Politiet ble varslet av brannvesenet klokka 5.50 grytidlig tirsdag morgen. Søndre Buskerud politidistrikt opplyser at det er sett flammer ut av huset. En eldre kvinne som bor i huset, var ikke funnet over halvannen time etter at nødetatene rykket til stedet.

– Vi vet ikke om kvinnen er inne i huset eller om hun har kommet seg ut. Det har brent godt i huset, og det er et lite område inne i huset som brannvesenet ikke har undersøkt på grunn av brannen, sa operasjonsleder Marianne Mørch i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB i dag tidlig.

Ved 7.30-tiden pågikk slukkearbeidet for fullt. I ett annet hus på eiendommen bor kvinnens pårørende, men dette huset skal ikke være truet av flammene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere