*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne gikk amok da regningen kom

IKKE OVERRASKET: - Det at folk ikke vil gjøre opp for seg er ikke en ny hverdag for oss, sier Johnny Sandmo i Bodø taxi. Foto: Iris Lyngmo

Tok ut sinne på taksameteret.

(an.no): En kvinne som antas å være rundt 40 år sitter nå på ei celle hos politiet i Bodø etter å ha gått løs på inventaret i en taxi.

- Drosja kom hit til oss, forteller operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Salten politidistrikt.

NN - ukjent

- Hun var såpass beruset at hun visste verken att eller fram. Hun kunne ikke si hva hun het engang. På celledøra hennes henger det en lapp med NN på - ukjent. Forhåpentligvis er hun litt mer snakkende når hun er edru, sier Nilsson.

Kvinnen skal ha nektet å betale taxiregningen. Deretter gikk hun løs på inventaret i taxien, og skal blant annet ha røsket litt i taksameteret.

Reprise

En liknende episode skjedde så nylig som onsdag, da en bodømann ikke ville gjøre opp for seg, og ble ufin.

- Han skal ha kommet med trusler og skal også ha forsøkt å slå etter sjåføren, sa operasjonsleder Kai Eriksen til an.no da.

Ekstremtilfelle

Daglig leder i Bodø taxi, Johnny Sandmo sier at hendelser som dette utgjør en promille av alle turene som kjøres.

- Men det at folk ikke vil gjøre opp for seg er ikke en ny hverdag for oss. Som oftest ordner det seg når politiet kobles inn. Politiet er veldig behjelpsomme. Tilfellet i natt er et ekstremtilfelle.

Hvorvidt kvinnen vil bli anmeldt eller ikke, er opp til drosjeeieren.

- Det er ingen som synes noe om hendelser som dette. Men det er en del av jobben å risikere å komme ut for noe sånt. Det er vanskelig å vurdere på forhånd, og er noe som gjerne oppstår underveis eller mot slutten av turen. Man må bare ta det der og da.

Les flere saker på an.no her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag