RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKYSSTASJONEN AVSPERRET: En hund sto bundet utenfor Skysstasjonen torsdag kveld etter å ha bitt to personer. Politiet sperret av området. Foto: Cathrine Loraas Møystad (Østlendingen)
SKYSSTASJONEN AVSPERRET: En hund sto bundet utenfor Skysstasjonen torsdag kveld etter å ha bitt to personer. Politiet sperret av området. Foto: Cathrine Loraas Møystad (Østlendingen)

Kvinne hardt skadd etter rottweiler-angrep i Elverum

Sist oppdatert:
En 29 år gammel kvinne er hardt skadd og en annen mann er skadd etter at de forsøkte å hjelpe en hundeeier som fikk anfall i Elverum sentrum.

Da angrep mannens rottweiler dem.

Hundeeieren var ute på tur med hunden ved Elverum stasjon da han fikk et anfall og gikk i bakken. En 33 år gammel mann som befant seg i nærheten stormet til for å hjelpe mannen, men da angrep hunden ham.

En 29 år gammel kvinne som så det hele kom til for å hjelpe de to da hun også ble angrepet av hunden, som er en rottweiler.

Begge ble bitt flere ganger i armen, og ble fraktet til sykehuset i Elverum. Kvinnen skal ha bittskader i begge armene, og behandles nå for dette. Tilstanden hennes er stabil, skriver Østlendingen.

– Hundeeieren er mildt sagt i sjokk. Han samtykket til avliving på stedet, opplyser operasjonsleder Kjartan Waage i Hedmark politidistrikt til NTB.

Hunden ble bundet fast etter angrepet, og deretter dopet ned og avlivet i samråd med Viltnemnda.

– Vi vil avhøre både hundeeieren og de fornærmede så snart det lar seg gjøre. Det var også mange vitner til hendelsen, så vi vil også prate med dem, sier Waage.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.18 torsdag kveld. (©NTB)

SPERRET AV:En kvinne behandles for bittskader i begge armene etter å ha blott angrepet av denne hunden da hun skulle hjelpe hundens eier. Foto: Cathrine Loraas Møystad (Østlendingen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere