*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne i 50-årene funnet død i Moss – mann siktet for drap

JELØYA: Politi ved stedet på Jeløya i Moss der en kvinne ble funnet død onsdag ettermiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og en mann er pågrepet i saken.

JELØYA: Politi ved stedet på Jeløya i Moss der en kvinne ble funnet død onsdag ettermiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og en mann er pågrepet i saken. Foto: Nyhetstips.no (NTB scanpix)

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet på en privatadresse i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann er pågrepet, siktet for drap.

27.11.19 20:26

Jourhavende jurist John Skarpeid i Øst politidistrikt opplyser at politiet dro til adressen onsdag ettermiddag etter å ha mottatt en melding fra en av kvinnens arbeidskollegaer.

– Kollegaen var bekymret siden kvinnen ikke hadde møtt på jobb de to siste dagene, sier Skarpeid til NTB.

Kvinnen i 50-årene ble funnet død av politiet. En 30 år gammel mann som oppholdt seg på stedet, ble pågrepet av politiet og er nå siktet for drap.

Klikk på bildet for å forstørre. FUNNET DØD: Politisperring i nærheten av stedet på Jeløya i Moss der en kvinne ble funnet død onsdag ettermiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og en mann er pågrepet i saken.

FUNNET DØD: Politisperring i nærheten av stedet på Jeløya i Moss der en kvinne ble funnet død onsdag ettermiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og en mann er pågrepet i saken. Foto: Nyhetstips.no (NTB scanpix)

Mistenkelig dødsfall

Innsatslederen opplyser til NRK at kvinnen som ble funnet død, er i 50-årene.

Politiet har til nå ikke villet bekrefte om den døde kvinnen ble funnet inne eller utenfor adressen på Jeløya, eller si om det er gjort funn av noe drapsvåpen.

Politiet har også vært tilbakeholdne med informasjon om den drapssiktede mannen og den avdøde kvinnen kjente hverandre.

– Vi vil foreløpig ikke si noe om hva slags relasjon de to har hatt til hverandre, sier Skarpeid.– Vi ser på dette som mistenkelig og er i gang med etterforskning på stedet, sier operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til Moss Avis.

Politiet tilbakeholdne med informasjon

Mannen har fått oppnevnt en forsvarer, advokat Sille Heidar. Onsdag kveld har han vært i samtaler med forsvareren og han avhøres av politiet.

Onsdag ettermiddag og kveld jobbet politiets krimteknikere jobbet på stedet, og hadde satt opp et telt rundt en bil ved adressen. Det har også blitt gjort avhør av vitner og naboer.

Politiet fant den døde kvinnen ved 13.30-tiden, ifølge Moss Avis.

Klikk på bildet for å forstørre. kart over moss

Annonsebilag