RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne innrømmer å ha drept 71-åring

Langesund 20140128. En mann i 70-årene som ble funnet død i Langesund i Telemark tirsdag ettermiddag, ble drept, mener politiet. En kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet for drapet.
Langesund 20140128. En mann i 70-årene som ble funnet død i Langesund i Telemark tirsdag ettermiddag, ble drept, mener politiet. En kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet for drapet. Foto: Peder Gjersøe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Kvinnen som er siktet for drapet på John Gerhard Steen (71) i Langesund i Telemark erkjenner de faktiske forhold i avhør med politiet.

Oslo (NTB): Den 43 år gamle kvinnen har imidlertid ikke tatt stilling til skyldspørsmålet, sier politiinspektør Eva Sjøholt-Sandvik til NTB.

- Fengslingsmøtet i Nedre Telemark tingrett vil bli holdt for lukkede dører. Grunnlaget for beslutningen er hensyn til mulig bevisforspillelse, sier politiinspektøren. Det vil bli bedt om fire ukers varetektsfengsling med brev- og besøkskontroll for den siktede når fengslingsmøtet starter klokka 12 torsdag.

Det foregår fortsatt tekniske undersøkelser av drapet på 71 år gamle Steen, som ble funnet i en kommunal omsorgsbolig i Langesund tirsdag. Politiet har avhørt åtte vitner. I ettertid ble det kjent at 71-åringen hadde bedt om at kvinnen ble ilagt forbud mot å besøke ham.

Politiet kan hittil ikke kommentere hvorfor besøksforbudet ikke ble iverksatt eller hvorvidt det var rus involvert i tirsdagens hendelse.

Forsvarer Ranveig Sem har ingen ytterligere kommentarer utenom at den siktede kvinnen har hatt et kort avhør med politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere