RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Ill.foto: Politiet/Politi.no)

Kvinne innrømmer sexovergrep

Den 26 år gamle kvinnen som er siktet for seksuelle overgrep på fire tenåringsgutter, har innrømmet overgrepene i avhør.

Hun har samtidig hevdet at den seksuelle kontakten var frivillig og involverte ikke tvang. Ifølge hennes forsvarer, Arild Dyngeland, er det 26-åringen har erkjent, langt mindre alvorlig enn det siktelsen omtaler.

Kvinnen ble siktet for seksuelle overgrep på barn under 16 og 14 år i begynnelsen av desember, i en av Bergens omegnskommuner. Hennes samboer (30) ble siktet for medvirking. Begge to ble varetektsfengslet for fire uker, kvinnen med to ukers isolasjon. De fire guttene som skal ha blitt utsatt for overgrepene, er mellom 12 og 15 år gamle. Tre av dem skal ha vært mer aktive enn den fjerde.

Det skal være snakk om flere tilfeller der guttene har vært hjemme hos samboerparet, om natten. Ifølge politiet har det blitt brukt rusmidler under disse besøkene.

Samboerparet har forklart seg sprikende i avhør. Mens kvinnen nå har innrømmet overgrepene, nekter fortsatt samboeren all straffskyld.

- Det er ikke sikkert 30-åringen har vært så passiv som han har gitt inntrykk av, sier lensmannen i kommunen til Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere