Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne kjørte i fylla med et tre i grillen

Se de utrolige bildene fra politiet som stoppet henne.

Bildene fra politiet i Illinois i USA viser med all tydelighet hvorfor du ikke skal drikke alkohol før du setter deg bak rattet.

Arrestasjonen skjedde i januar i år og har blitt postet på hjemmesiden til Roselle Police Department 4. mars.

- For noen uker siden så en politibetjent en bil som kjørte sørover på Roselle Road med et 4,5 meter høyt tre sittende fast i grillen. Etter å ha stoppet sjåføren oppdaget han at kollisjonsputen også var utløst (trolig fra sammenstøtet med treet). Etter undersøkelser ble sjåføren arrestert for å ha kjørt under påvirkning av alkohol, skriver politiet på sin hjemmeside, og avsluttet med:

- Enda en grunn til hvorfor du ikke skal drikke og kjøre!

Les også: Politiets Twitter-bilde mot fyllekjøring får nettet til å koke
Les også: Sørpe full styrmann kjørte lasteskipet rett på grunn

Den 54 år gamle kvinnen har fortalt politiet at hun husker at hun traff treet, men ikke at hun kjørte videre. Hun vil møte i retten i april, skriver thesmokinggun.com.

Etter at bildene gikk viralt på internett, var det noen som ikke trodde at de var ekte. Det fikk politiet til å poste videoen som viser kvinnen kjøre nedover veien med treet i grillen. Du kan se videoen nedenfor.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=6ZYmlzrNKT4LCZ8ck2Q_qCukdRuJEdpDhhdHZndiSxoW0AdOnAD1cMbvG47C2hQqal9joWEAwmMK3t-SAcP-GyvjytwVipJN&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kommentarer til denne saken