*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne knivstukket i Oslo

En kvinne i 40-årene ble kjørt til sykehus etter at hun ble knivstukket i låret i en leilighet på Bestum i Oslo onsdag ettermiddag. En mann i 50-årene er pågrepet.

30.09.15 20:32

– En kvinne ringte på nødtelefon fra en leilighet på Bestum og sa hun var knivstukket av en person som fortsatt befant seg i leiligheten. Vi sendte patruljer og en ambulanse til stedet mens vi snakket med henne på telefon. Vi fikk kontakt med både kvinnen og mannen like etter at vi kom fram, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om knivstikkingen like før klokken 16. Kriminalvakten opplyser at kvinnen ble stukket i låret, og at skadeomfanget ikke anses som livstruende.

– Kvinnen ble øyeblikkelig undersøkt av ambulansepersonell og kjørt til sykehus. Hun var bevisst og oppreist og snakket med oss. Vi vet ikke hvor alvorlig skadd hun er, men ethvert knivstikk er potensielt alvorlig, sier Jøkling.

Han forteller at mannen raskt ble pekt ut som gjerningsmann. Det var bare kvinnen og den antatte gjerningsmannen til stede i leiligheten.

Kvinnen er i midten av 40-årene, mens mannen er i begynnelsen av 50-årene. Relasjonen mellom de to er ikke kjent, men Jøkling kan opplyse at de to bor i hver sin leilighet. Motivet for knivstikkingen er heller ikke brakt på det rene. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag