*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne kuttet opp med kniv

Foto: Trond Lepperød

En kvinne ble i natt kjørt til sykehus etter at hun skal ha blitt utsatt for grov vold av en mann.

25.10.11 21:25

Hendelsen skjedde i en leilighet på Klyve i Skien rett før klokken to natt til tirsdag.

Les saken i Telemarksavisa

Kuttskader
Det var naboer som meldte fra til politiet etter mye skrik og støy fra den aktuelle leiligheten. Politiet rykket ut til stedet med flere patruljer og pågrep raskt en 41 år gammel mann på stedet, som de mistenker står bak volden mot kvinnen.

Etter det TA erfarer skal kvinnen ha blitt påført omfattende kuttskader, blant annet på bena. Det er ikke kjent om politiet har tatt beslag i noen kniv.

- Det er ikke klart hva slags relasjon det er mellom den fornærmede kvinnen og mannen som er pågrepet, opplyser operajsonsleder Erik Nordal ved telemark politidistrikt.

Flere barn i leiligheten
Etter det TA erfarer skal det ha vært fire barn i leiligheten som kan ha vært vitne til at kvinnen på 31 år ble banket opp. Disse ble i løpet av natten tatt hånd om av barnevernet.

Politiet opplyste først at kvinnen ble fraktet til Oslo universitetssykehus Ullevål, men dette stemmer allikevel ikke. Hun mottar nå behandling på Sykehuset Telemark i Skien.

Les flere saker i Telemarksavisa her

Telemark politidistrikt opplyser i en pressemelding at de har iverksatt taktisk og teknisk etterforskning i saken. Advokat Andreas Nyhaug er oppnevnt som forsvarer for siktede.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag