*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne livstruende brannskadd – mann siktet for drapsforsøk

LIVSTRUENDE SKADD: En kvinne ble fløyet til sykehus etter en hyttebrann i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder torsdag morgen. Politiet pågrep en mann som nå er siktet for drapsforsøk.

LIVSTRUENDE SKADD: En kvinne ble fløyet til sykehus etter en hyttebrann i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder torsdag morgen. Politiet pågrep en mann som nå er siktet for drapsforsøk. Foto: Anne Rakel Haaland (NTB scanpix)

En mann i 40-årene er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble livstruende skadd i en hyttebrann i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder torsdag morgen.

31.07.14 17:20

Hornnes (NTB): Det melder NRK. Kvinnen som ble livstruende skadd i brannen, er siktedes ekskone.

Politiadvokat Terje Kaddeberg Skaar sier til NTB at kvinnen, som er 48 år gammel, ble fløyet til sykehus med omfattende brannskader. Sørlandet sykehus beskriver skadene som livstruende og opplyser at hun blir overført til Haukeland universitetssjukehus.

Også den pågrepne mannen er skadd, men Skaar kan ikke si noe om hva slags skader han har eller hvor alvorlige de er.

– Det er ikke snakk om livstruende skader, opplyser politiadvokaten.

Mannen og kvinnen var på hytta sammen med barna sine. Barna er tatt hånd om av helsepersonell, skriver Fædrelandsvennen. Ifølge avisen er det mannen som eier hytta, som brant ned til grunnen.

Politiet fikk melding om brannen på hyttefeltet Matkroni vest for Hornnes klokken 7.20 torsdag morgen, kort tid etter at brannvesen og ambulanse var varslet.

Kvinnen ble tatt hånd om av helsepersonell, mens det ble satt i gang et søk etter mannen i området rundt hytta. Han ble funnet og pågrepet klokken 9.30. Mannen beskrives som en kjenning av politiet.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.