RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne løslatt etter dødelig knivstikking i Oslo

En 21 år gammel mann døde av skadene han fikk etter at han ble knivstukket i denne blokka på Grorud i Oslo natt til lørdag.
En 21 år gammel mann døde av skadene han fikk etter at han ble knivstukket i denne blokka på Grorud i Oslo natt til lørdag. Foto: Larsen, Håkon Mosvold (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Kvinnen som er siktet etter at en 21 år gammel mann ble stukket i hjel på Grorud i Oslo, er løslatt. Mannen som er siktet i saken, avhøres lørdag kveld.

De to ble pågrepet kort tid etter at meldingen om knivstikkingen kom inn klokken 2.10 natt til lørdag. 21-åringen ble lagt inn på Ullevål sykehus og operert flere gangen, men døde midt på dagen lørdag.

- Han døde rundt klokken 12 lørdag ettermiddag, sier vaktleder Jon Rune Lande ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt.

Siktelsen i saken ble utvidet og lyder nå på forsettlig drap.

Par pågrepet
De to pågrepne er en 21-årig mann og en 31 år gammel kvinne.

- Vi fikk en telefon fra en kvinne som tilfeldigvis fant en mann med stikkskader i magen i en oppgang i en boligblokk i Maria Dehlis vei mellom Grorud og Haugenstua, forteller vaktleder Kjell Pedersen ved krimvakta i Oslo politidistrikt.

Begge de siktede ble pågrepet i en leilighet i samme oppgang. Kriminalteknikere har undersøkt åstedet hele natt til lørdag.

Politiet vil ikke gi flere detaljer om saken.

- Vi kan si svært lite foreløpig i en så tidlig fase av hensyn til etterforskningen. Det vi holder på med nå er å kartlegge hendelsesforløpet, sier politiadvokat Anne Cathrine Christiansen til NTB.

Taust politi
Den siktede kvinnen ble løslatt etter avhør lørdag ettermiddag.

- Hun er dypt sjokkert og fortvilet etter at hun i ettermiddag fikk vite at dette fikk en dødelig utgang, sier forsvareren hennes, Frode Sulland, til NRK.

Torgeir Falkum, som representerer den 21 år gamle mannen, sier hans klient skal avhøres lørdag kveld.

Han har snakket med 21-åringen i forkant av avhøret, men ønsker ikke å si noe om hva mannen har fortalt ham eller hvordan han forholder seg til siktelsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere