RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne omkom i tunnelulykke nord for Stavanger

Sist oppdatert:
Stavanger (NTB): Det var en kvinne som mistet livet i kollisjonen i Byfjordtunnelen nord for Stavanger nyttårsaften. To personer ble sendt til sykehus etter ulykken.

Politiet fikk melding om ulykken i den nordre enden av Byfjordtunnelen klokken 20.16. Tunnelen er en del av E39 nordover fra byen.

- Det vi vet er at den ene bilen er kommet over i motsatt kjørebane, sier operasjonsleder Karsten Tendenes i Rogaland politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Tendenes bekrefter overfor NTB at det er en dødsulykke, og at én person er omkommet. Til Aftenbladet sier han noe senere at det er en kvinne som er død og at hun var alene i sin bil.

De to skadde er sendt til Stavanger universitetssjukehus, som opplyser at en av dem er en 19 år gammel kvinne. Hun er tatt inn til sykehusets intensivavdeling med alvorlige skader, men tilstanden hennes beskrives som stabil.

Halvannen time etter ulykken var krimteknikere og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen på plass, og politiet venter på at de skal få gjort jobben sin. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere