*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne omkom i utforkjøring

En kvinne ble skadet da bilen hun satt i kjørte av veien i Finnmark onsdag forrige uke. Onsdag kveld døde hun av skadene.

09.07.14 22:29

En eldre kvinne som var involvert i en utforkjøring i Skaidi-krysset i 18-tiden onsdag i forrige uke, døde i kveld av skadene hun pådro seg, skriver Nordlys.

Det opplyser Vestfinnmark politidistrikt.

Politiet vil nå følge opp saken med ytterligere etterforskning. Torsdag vil de også ta stilling til hvorvidt kvinnen skal obduseres.

Satt som passasjer i bilen

Det befant seg tre kvinner i bilen da den kjørte utenfor veien i Skaidi-krysset ved 18-tiden onsdag 2. juni. Ambulanse og Sea King-helikopter rykket ut og brakte de tre til Hammerfest sykehus.

- Dette ser ganske dramatisk ut. Det har skjedd like på nedsiden av boligfeltet før du kommer til Skaidi på hammerfestsiden omtrent firehundre meter fra Skaidi. Bilen ligger på nedsiden av veien i skråningen, fortalte et vitne på stedet.

Kvinnen som omkom, var en av passasjerene i bilen. Politiet har foreløpig ikke tatt beslag i førerkortet til vedkommende som kjørte bilen.

- Om det er grunnlag for det, får etterforskningen vise, men det er foreløpig ingenting som tyder på det, sier Jan-Olav Schjølberg, operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt.

Opplyste først om lettere skader

Det var ingen andre biler involvert i ulykken. Hva som forårsaket utforkjøringen, har politiet foreløpig ikke brakt på det rene.

- Selve forløpet til ulykken har vi ikke. De har kjørt av veien, uten at vi har fått noen forklaring på hvorfor - om det har vært et illebefinnende eller noe annet, sier Schjølberg.

Den gang opplyste kommunikasjonssjef Ivar Greiner ved Finnmarkssykehuset at de tre kun var lettere skadet.

Finnmarkssykehuset har i kveld ikke ytterligere opplysninger om kvinnens situasjon etter ulykken.

- Vi ber om å få komme tilbake til saken i morgen tidlig, sier kommunikasjonsrådgiver Eilert Sundt.

Les flere saker fra Nordlys her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag