*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne pågrepet etter ransforsøk i Bodø

 

KJØRTE AV VEIEN: Politipatruljer samlet seg tirsdag rundt en bil som hadde kjørt av veien langs Mørkvedveien i Bodø. Lokale medier ble tirsdag oppfordret til ikke å følge etter politiets operative styrker, men bedt om å holde avstand av sikkerhetsmessige grunner. Foto: Tom Melby (Avisa Nordland)

Politiet har pågrepet en kvinne som er mistenkt for å være involvert i ransforsøk på hotell.

27.08.19 14:14

OSLO (Nettavisen): - Politiet utelukker ikke at det kan bli gjort flere pågripelser i saken, melder politiet i Bodø tirsdag.

Politiet har pågrepet en kvinne mistenkt for å være involvert i ransforsøket på Bodø hotell tirsdag morgen.

- Dette er en pågående etterforskning og politiet har satt av store ressurser på saken som jobber med å avklare hendelsesforløpet, sikre spor og finne gjerningspersonene, heter det i pressemeldingen fra politiet.

Aksjonerte ved bolighus

Politistyrker utstyrt med skjold, hjelm og våpen gikk til aksjon ved et bolighus på Mørkved tirsdag, der en kvinne ble pågrepet, melder nettavisa Bodø Nu. Det er ikke bekreftet fra politiets side at denne aksjonen har noe med ransforsøket på hotellet å gjøre.

Det var klokka 04 tirsdag politiet fikk melding om et forsøk på ran ved Bodø hotell. To delvis maskerte personer, en kvinne og en mann hadde tatt seg inn på hotellet og truet en ansatt med pistol, en pistol fornærmede oppfattet var en replika.

Fikk ikke med seg verdier

Gjerningspersonene forlot hotellet uten å få med seg noen verdier. Både fornærmede og den ene gjerningspersonen har fått skader i basketaket, opplyste politiet i en pressemelding klokka 09.20.

Politiet gikk da ut med en beskrivelse av de to mistenkte: To personer, en kvinne og en mann i alderen 20-25 år, nordisk utseende, snakker nordlandsdialekt.

- Det ble ikke avfyrt skudd i forbindelse med ranet. Det oppsto et basketak mellom den ene gjerningspersonen og den ansatte på hotellet, som begge skal ha blitt påført skader, sier Daniella Rivera, politifullmektig hos Nordland politidistrikt, til Avisa Nordland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.