*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne påkjørt - mann stakk av

Foto: Trond Lepperød

En kvinne i begynnelsen av 40-årene ligger i respirator etter at hun ble påkjørt på riksvei 119 i Rygge kommune i Østfold sent på julaften. Mannen som kjørte på kvinnen stakk av.

25.12.09 12:20

Politiet fikk melding om påkjørselen på riksvei 119 på Larkollen i Østfold klokken 23.43 julaften. Kvinnen ble innlagt på sykehuset i Fredrikstad med alvorlige indre skader.

Sykehuset opplyser til NTB ved 9-tiden fredag morgen at 42-åringen fortsatt ligger i respirator. Hun har alvorlige brystskader, men tilstanden er stabil.

Politiet etterlyser en 43-årig mann som tidligere skal ha hatt et forhold til kvinnen.

– Han er foreløpig mistenkt for å ikke ha stoppet etter påkjørselen. Etterforskningen vil vise hvorvidt det var et uhell eller skjedde med overlegg, sier operasjonsleder Paul Horne i Østfold politidistrikt til NTB.

Han sier at politiet ut ifra kvinnens skader mistenker at hun ble overkjørt av bilen. De to deltok på samme arrangement i Larkollen, men operasjonslederen har foreløpig ingen informasjon om hvorvidt de to kranglet tidligere på kvelden.

43-åringens bil ble funnet på Larkollen natt til 1. juledag.

– Vi har mannskaper ute for å lete etter ham nå, sier Horne.

Den påkjørte kvinnen var ikke ved bevissthet da hun ble sendt til sykehus ved midnattstider julaften. Sykehuset opplyser at kvinnen vil bli overført til Ullevål universitetssykehus i løpet av fredagen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.