Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne ranet av tre menn i egen bolig

Ranerne ringte på døren og ble sluppet inn av 60-åringen.

En kvinne i 60-åra ble ved 10-tiden i formiddag ranet av tre menn i sin bolig i Spurvestien i Brumunddal i Hedmark.

- Det er på det rene at ranerne har gått både til og fra boligen. Etter ranet gikk de fra boligen i Spurvestien og mot Brumunddal sentrum. Vi har pratet med flere i nabolaget i løpet av dagen og ettermiddagen, men ønsker flere opplysninger og observasjoner fra personer som kan ha sett ranerne i området Spurvestien – Kongsvegen, rett sør for Brumunddal sentrum. Vi antar at ranerne hadde en eller flere biler parkert i nærheten, og spesielt på det området håper vi at publikum kan hjelpe oss videre, sier politiførstebetjent Trond Blikstad ved Ringsaker lensmannskontor.

Ble sluppet inn
Ranerne ringte på døren til kvinnen og har blitt sluppet inn i boligen av henne, hun var på det tidspunktet alene hjemme.

Fra en safe i boligen har de fått med seg et pengebeløp og verdigjenstander.

Politiet vil ikke gi noen mer detaljerte opplysninger om hva de fikk med seg. Kvinnens mann kom hjem da ranerne forlot boligen.

Mørke klær
Ranerne skal være tre menn som var maskert og hadde på seg mørke klær. En av ranerne er rundt 180 til 185 centimeter og de to andre var litt lavere.

- Ranerne skal ikke ha snakket norsk til kvinnen eller seg imellom, uten at vi kan si noe nærmere om språk. Politiet er helt åpne på nasjonaliteten til de 3 mennene, forklarer Blikstad.

Politiet utfører nå undersøkelse av boligen og rundspørring i nabolaget. Fornærmede og mannen hennes er sammen med familie og har fått tilbud om hjelp fra kommunen.

Publikum som har opplysninger kan ringe politiet på telefon 02 800 eller 62 34 66 00. Tips kan også sendes via Tips politiet på vår hjemmeside www.politi.no/hedmark.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?